Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η πολυετή εμπειρία της εταιρείας Greek Deli Place και του ομίλου Premium Taste στο χώρο των τροφίμων και ποτών, εξασφαλίζει στους πελάτες και στους συνεργάτες μας, μία επιτυχημένη και επικερδή συνεργασία.

Οι σύγχρονες μέθοδοι λειτουργίας της και οι πολυεπίπεδες υπηρεσίες της Greek Deli Place, την καθιστούν ως πρωτοπόρο και ως την πιο αναπτυσσόμενη εταιρεία του κλάδου.

Σκοπός και βασικός στόχος της εταιρείας, είναι η εύρεση Premium Ελληνικών προϊόντων, περιορισμένης παραγωγής, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, καινοτόμα και με αυθεντική προέλευση, από κάθε γωνία της Ελλάδος.

Η επιλογή των προϊόντων, γίνεται πολύ προσεκτικά και με συγκεκριμένα κριτήρια. Κάθε προϊόν περνάει από δοκιμές και ποιοτικούς ελέγχους από το εξειδικευμένο τμήμα μας, για να καταλήξουμε στην τελική επιλογή. Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει μόνο premium προϊόντα και εγγυάται για την ποιότητα και την αυθεντικότητα αυτών. Για κάθε προϊόν που έχουμε στον κατάλογο μας, είμαστε σίγουροι για τη γεύση, την ποιότητα και τη θρεπτική του αξία.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Χονδρικό εμπόριο Premium Ελληνικών προϊόντων

Η Greek Deli Place ειδικεύεται στο χονδρεμπόριο Premium Ελληνικών τροφίμων και ποτών, έχει δημιουργήσει σχέση εμπιστοσύνης με τους περισσότερους μικροπαραγωγούς σε όλη την Ελλάδα και επιλέγει μόνο τα καλύτερα προϊόντα από κάθε κατηγορία. Λόγω αυτής της σχέσης, για κάθε προϊόν δεσμεύεται ποσότητα παραγωγής τους και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα της διάθεσης του καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει μόνο premium προϊόντα και εγγυάται για την ποιότητα και την αυθεντικότητα αυτών. Προϊόντα που διαφοροποιούν τους πελάτες μας από τον ανταγωνισμό και προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Άμεση διανομή και άριστη τοποθέτηση προϊόντων στα σημεία πώλησης

Η Greek Deli Place με σύγχρονες μεθόδους, αναλαμβάνει τη διανομή των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, με άμεσο και ασφαλή τρόπο. Το κυριότερο όμως είναι ότι ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τη σωστή τοποθέτηση και προβολή των προϊόντων σε κάθε σημείο πώλησης. Αυτό εξασφαλίζει την αναγνωσιμότητα του προϊόντος από το αγοραστικό κοινό, την επαναληψιμότητα των παραγγελιών και την εγγυημένη αύξηση των πωλήσεων.

Private Label Premium Ελληνικών προϊόντων

Επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα και σε συνεργασία απευθείας με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, δημιουργούμε ένα προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες σας, με ή χωρίς την επωνυμία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε τις ιδέες σας.

Εξαγωγές και εκπροσώπηση Premium Ελληνικών προϊόντων στις χώρες του εξωτερικού

Αναλαμβάνουμε την προώθηση και την εκπροσώπηση premium και αυθεντικών προϊόντων στις αγορές της Ελλάδος, της Ευρώπης, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Αμερικής. Η πολυετή εμπειρία στο χώρο των εξαγωγών, εξασφαλίζει την επιτυχία της συνεργασίας μας με τον παραγωγό.

Corporate Gifts και καλάθια δώρων

Δημιουργούμε πρωτότυπα και γευστικά δώρα για κάθε περίσταση ή event. Premium εταιρικά δώρα, δώρα υποδοχής πελατών και αποχαιρετιστήρια ενθύμια καλεσμένων. Όποια και να είναι η ανάγκη σας, θα την καλύψουμε με ένα δώρο που θα ταξιδεύσει τον τελικό αποδέκτη, γευστικά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Σχεδίαση και δημιουργία Concept Stores Premium Ελληνικών προϊόντων

Σχεδίαση, δημιουργία και τροφοδότηση Concept Stores Premium Ελληνικών προϊόντων, σε χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής. Επικοινωνήστε μαζί μας, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε το δικό σας κατάστημα Premium Greek Products Concept Store.

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ GREEK DELI PLACE

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Greek Deli Place είναι μία πλατφόρμα χονδρικής πώλησης, στην οποία μπορείτε να ανακαλύψετε μια επιλογή από Premium και αυθεντικά Ελληνικά προϊόντα. Τα προϊόντα μας προέρχονται από παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και έχουν επιλεχθεί από τη δική μας έμπειρη ομάδα γευσιγνωσίας. Σε εμάς θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα που μπορεί να προσφέρει η Ελληνική γη και θάλασσα.

Μία μεγάλη γκάμα από υπέροχα Ελληνικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, που δύσκολα θα τα βρείτε οπουδήποτε αλλού. H Greek Deli Place προμηθεύει ξενοδοχεία, εστιατόρια, delicatessen σημεία πώλησης, κάβες, super markets, café-bars και άλλους premium πελάτες που ψάχνουν τα καλύτερα αυθεντικά Ελληνικά προϊόντα και υλικά. Η ηλεκτρονική μας πλατφόρμα, διαθέτει αγαπημένα και δυσεύρετα προϊόντα, που παραδίδουμε απευθείας και δωρεάν στην πόρτα και την επιχείρησή σας, με premium και ασφαλή τρόπο.

Μία απλή και αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγγελίας για τους πελάτες μας, η οποία προσφέρει τη πλήρη διαχείριση υπηρεσιών, παραγωγών και των προϊόντων τους και όλα αυτά σε ένα μέρος. Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μας θα βρείτε όλα μας τα προϊόντα, με αναλυτική περιγραφή και κατηγοριοποίηση, έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε άμεσα ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Αν ψάχνετε για Premium Ελληνικά τρόφιμα και ποτά, τότε η Greek Deli Place σας καλωσορίζει και σας προτρέπει να εξερευνήσετε προϊόντα υψηλής ποιότητας, εξαιρετικών πρώτων υλών, αυθεντικής γεύσης και ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Ελλάδας.

Φόρμα επικοινωνίας συνεργασιών

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε υπηρεσία σας ενδιαφέρει και άμεσα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας

email: info@greekdeliplace.gr

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Οι εγκαταστάσεις μας

Θέση Κύριλλος, Ασπρόπυργος, ΤΚ 19300
Αποθήκες Sakorafas S.A. Τηλ: 2109430661 Email: info@greekdeliplace.gr