Πολιτική Επιστροφών

Η Greek Deli Place επιλέγει τα προϊόντα της και τους παραγωγούς που συνεργάζεται, με βασικό κριτήριο την υψηλή ποιότητα τους και σας διασφαλίζει για την φύλαξη και συντήρησή τους κάτω από άριστες συνθήκες.

Σε περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν από τη Greek Deli Place, το οποίο είναι αλλοιωμένο ή ελλαττωματικό, παρακαλούμε επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας (εντός 10 ημερών από την παράδοσή του), προκειμένου να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες και την αποκατάστασή του χωρίς πρόσθετα έξοδα για εσάς.

Σημαντικό είναι να κρατήσετε τον αριθμό παραγγελία, το τιμολόγιο αγοράς και να μας στείλετε μία φωτογραφία από το αλλοιωμένο/ελλαττωματικό προϊόν.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2109430661 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στη σελίδα μας.

Δεχόμαστε ακύρωση παραγγελίας μόνο στην περίπτωση που η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί από τις εγκαταστάσεις μας. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, ενημερώνοντάς μας άμεσα τηλεφωνικά στο 2109430661 ή μέσω email στο info@greekdeliplace.gr